Vuokrattavat toimitilat

Laaja valikoima erilaisia liike- ja toimistotiloja sekä työ- ja varastotiloja yrityksille sekä yksityisille toimialasta riippumatta. Kysy myös vapautuvia tai uusia kohteitamme.

TARKENNA HAKUASI

Etsi toimitilaa neliöiden ja/tai toimitilatyypin mukaan.

  • Postikatu 2, 171m2_2.krs

Modernia toimistotilaa Nereis Business Gardenista

Vapautumassa toisen kerroksen 171 m2 toimistotila. Toimisto sijaitsee 2014 valmistuneessa Business Garden Nereiksessä, Turun Pitkämäessä. Laajan palvelukokonaisuuden toimistorakennus tarjoaa asiakkailleen modernit ja toimivat tilat sekä monipuoliset palveluratkaisut. Näytöt sopimuksen mukaan.

 

Kiinteistön tarjoamat palvelut

Kiinteistöllä toimii laadukas lounasravintola ja catering-palvelut. Kiinteistön aulapalvelu sisältyy toimistotilan vuokraan. Neuvottelukeskuksesta mahdollista varata neuvottelutiloja tuntiveloituksella. Kiinteistöltä mahdollista vuokrata erikseen sekä autopaikkoja (halli ja piha) että varastotilaa kellarista.

 

Ympäristö ja Energiatehokkuus

Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti LEED Gold. Toimistotalo tarjoaa käyttäjilleen viihtyisän ja terveellisen työympäristön, missä erityistä huomiota on kiinnetty mm. puhtaaseen sisäilmaan, lämpötilan tasaisuuteen sekä akustiikkaan ja valaistukseen. Asiakkaat pystyvät itse seuraamaan sähkön-, lämmön, ja vedenkulutustaan sekä vaikuttamaan tilojensa energiakulutuksen kustannuksiin säätämällä lämmitystä ja jäähdytystä.

 

Sijainti ja kulkuyhteydet

Nereis Business Garden sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, yhden Turun vilkkaimman sisääntuloväylän varrella. Työmatkaliikenne kiinteistölle on sujuvaa eri suunnista saapuville autoilijoille, paikallisliikenteen pysäkit löytyy aivan kiinteistön edustalta ja monipuolinen toimiva julkinen liikenne lähettyvillä. Hyvät kevyenliikenteenväylät kiinteistölle ja toimistotalon alakerrasta löytyvä pyöräsuoja sekä peseytymis- ja pukeutumistilat henkilökunnalle mahdollistaa miellyttävän työmatkan myös kevyen liikenteen käyttäjille.

 

Etäisyyksiä kiinteistöltä:

- Kauppatori ~ 2 km

- Rautatieasema ~ 1 km

- Linja-autoasema ~ 2 km

- Turun satama ~ 3,5 km

- Turun lentoasema ~ 10 km

 

Kustannukset:

- Vuokra: koostuu pääoma- ja ylläpitovuokrasta 

- Vesi- ja sähkö: Kulutuksen mukaan

 

Sijainti:Postikatu 2, 20250 Turku PitkämäkiNäytä kartalla
Tyyppi:toimisto
Rakennusvuosi:2014
Pinta-ala:171 m²
Huoneisto:
Kerros:2/8
Hissi:kyllä

Lisätiedot

Vuokra: € /kk
Vapautuu:11.01.2021

Soita Piia Lahtonen 040 7456 925

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Jätä yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.